Bu haber kez okundu.

 Belediye Acil Müdahale Ekipleri, Su Baskınlarının İzlerini Temizleniyor
banner232
Siirt’te iki gündür aralıklar ile devam eden sağanak yağmur nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerinin sular atında kalmasına neden olurken, bu sabah saatlerinde yağış kesilmesi ardından belediye bünyesinde kurulan acil müdahale ekipleri tarafından su boşaltma ve temizlik çalışmalarına devam devam edildi.
Geçtiğimiz Pazar günü başlayan ve bu sabaha kadar aralıklar ile devam sağanak yağmur Siirt’te yaşamı olumsuz etkilerken, kentte yüzü aşkın ev ve iş yerinin bodrum katlarına taşan sular nedeniyle sular altına kılırken, kentte devam eden doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle, çalışmalarının yürütüldüğü cadde ve sokaklar çamur deryasına döndü.
Yağışın başlaması ile birlikte Siirt belediyesi bünyesinde kurulan ve içinde İtfaiye, SİSKİ, Destek, Fen işleri ve Temizlik işleri müdürlüklerinin bağlı ekiplerin içinde yere aldığı Acil Müdahale ekipleri gelen ihbarları değerlendirerek, su baskınlarının yaşandığı ev iş yerlerinde başlatılan su boşaltma çalışmalarına aralıksız devam ederken, su taşkınları nedeniyle tıkanan Logar ve yağmur suyu ızgaralarında temizlik çalışmaları başlatıldı.
Su taşkınları nedeniyle doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları sürdüğü cadde ve sokaklar diğer cadde ve sokaklara taşınan kum, çakıl ve çamur acil müdahale bünyesinde bulunan ekipler tarafından temizlenirken, çalışmaların akşam saatlerinde tamamlanması hedeflendiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.