Bu haber kez okundu.

Belediye Acil Müdahale Ekibi Oluşturdu
banner229

 Meteorolojinin, ilimizde sağanak yağış olacak uyarılarını dikkate alan, belediye yönetimi Siski, Fen İşleri Müdürlüğü , Destek Hizmetleri Müdürlüğü, İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile belediye eş başkan yardımcılarının yer aldığı bir Acil Müdahale Ekibi oluşturdu.

Dün geceden itibaren etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle çok sayıda ev ve işyerini yağıştan etkilenirken, su baskınlarının yaşandığı iş yeri ve evlerde başlanılan su boşaltma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Siirt’te etkili sağanak yağış nedeniyle Siirt kent merkezinde bulunan çok sayıda mahallede yaklaşık 50 ev ve iş yeri su baskınından etkilendi.Yağmur suları yüzünden çevre  mahallerde bulunan bazı cadde ve sokaklarda kısmı sıkıntılar yaşandı.

Su baskınına uğrayan ev iş yerlerinde çalışmalar yapan belediyemiz Acil Müdahale Ekipleri tarafından sabah saatlerinde başlatılan su boşaltma çalışmaları aralıksız devam ederken,  ayrıca  cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları başlatıldı.

Siirt’te yaşanan sağanak yağış nedeniyle yaşanan su baskınları yanı sıra cadde ve sokaklarda yapılan temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Eş Başkanı Belkiza Beştaş Epözdemir,  yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak,  evleri ve işyerleri sular altında kalan yurttaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Eş başkanımız vatandaşların sağanak yağışlara karşı dikkatleri olmalarını isteyerek herkesin önlem alınması konusunda duyarlı olmalarını ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeAcil Müdahale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.