Bu haber kez okundu.

Beğendik’te Yapılan Spor Tesislerinin Açılışı Yapıldı
banner229

Beğendik’te yapılan spor tesislerinin açılışı AK Parti Siirt Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, Pervari Kaymakamı ve Beğendik Belediye Başkan Vekili Hakan Şeker, Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci,AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay ve Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın tarafından yapıldı.

Beğendik Belediye Başkan Vekili Hakan Şeker açılışta yaptığı bilgilendirmede, ‘Beldenin sosyal ve sportif yaşamına büyük bir katkı sunarak önemli bir farkındalık oluşturacak spor tesisinde, bir adet tam teşekküllü halı saha, bir adet basketbol sahası, bir adet soyunma odası, iki duşluk, sekiz adet kamelya, 400 metre yürüyüş yolu ve 4 adet wc‘nin de içinde olacağı bir spor kompleksinin Beğendik halkının hizmetine sunduklarını’ belirtti.

Tesisin açılış töreninde konuşan AK Parti Siirt Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, açılışı gerçekleştirilen halı sahanın gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacağını söyledi.

Açılan halı sahanın hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Aktay, "Gönülleri vatan, bayrak sevgisiyle, imanla dolu gençler bu tesislerde spor yaparak beden ve ruh sağlıklarını geliştirecekler. Gençlerimizin hepsi gelecekte iyi noktalara gelecekler, bundan şüphem yoktur. Halı sahanın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Davetlilerle birlikte sahanın açılışını yapan Yasin Aktay, daha sonra penaltı atışı yaptı.

AK Parti Siirt Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay ve beraberindekiler geçen dönem Beğendik Belediye Başkanlığını yapan Gürgün Özdemir’in vefat eden babasının taziyesine katılarak başsağlığı dileklerinde bulundular.

AK Parti Siirt Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay ve beraberindekiler, Pervari Kaymakamı Hakan Şeker ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ı makamlarında ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilecek projeler ile Pervari’nin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kaymakam Şeker ve Başkan Özcan, Milletvekilimiz Yasin Aktay ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.