Bu haber kez okundu.

Beğendik Belediyesinden Vatandaşlara Kurban Eti
banner229

Kanun Hükmünde Kararname ile Pervari İlçemize bağlı Beğendik Belediyesine Kayyum olarak atanan Pervari Kaymakamı Hakan Şeker belde de oturan 557 vatandaşa kurban eti dağıtırken, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 

Beğendik Belediye Başkan Vekili Hakan Şeker, Beldede bulunan 557 ihtiyaç sahibi vatandaşa kurban eti dağıttı.

Başkan Şeker, burada yaptığı açıklamada, "Kurban paylaşma ve yardımlaşma ayıdır. Belediyemizin katkılarıyla 557 aileye kurban eti ulaştırdık. Bu bayram da ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalmaya, yüzlerini güldürmeye ve sofralarına katkı vermeye devam ettiklerini belirterek, yaptığımız kurban ibadetini Allah kabul etsin. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Kurban etleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşların kapısını çalan görevlilerin bu anlamlı davranışı belde halkında büyük memnuniyet yaşattı. Mübarek Kurban Bayramında da kendilerini yalnız bırakmadığı için Beğendik Belediye Başkan Vekili Hakan Şeker’e teşekkür eden vatandaşlar, "Beğendik halkı olarak Beğendik Belediyesin bu duyarlı davranışından dolayı gurur duyuyoruz.

Böyle özel günlerde bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Fakir aileleri unutmayan Pervari Kaymakamı ve Beğendik Belediye Başkan Vekili Hakan Şeker’ minnettarız. Bölgemizdeki huzur ve kardeşlik ortamının bozulmamasını ve daha da güçlenmesini istiyoruz" diyerek duygularını paylaştılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.