Bu haber kez okundu.

Beğendik Belde Belediyesi, 55 Kız Öğrenciyi Sinemayla Buluşturdu
banner229

Kayyum Beğendik Belde Belediyesi, Belde halkının müşterek ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra, eğitim ve sosyal alanda da önemli hizmetler sunmaya devam ediyor.

Beğendik ortaokulunda eğitim gören 8.sınıf kız öğrencilerinin hem okullaşma oranını artırmak, hem de TEOG sınavı sonrası öğrencilerin streslerini atmaya yardımcı olmak üzere Beğendik Belediyesi tarafından 55 kız öğrenciye günübirlik Siirt gezisi düzenlendi.

Gezi kapsamında Siirt’teki ortaöğretim kurumları ziyaret edildi. Şehir turu ve öğle yemeğinin ardından, Özel bir AVM'de bulunan sinemada film gösterimi yapıldı. Film gösteriminin akabinde oyun salonunda öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Özellikle kız çocuklarımızın okullaşma oranını artırmak için büyük büyük bir çaba içinde olduklarını belirten Beğendik Belde Belediye Başkanı Pervari Kaymakamı Hakan Şeker: ‘Özellikle kız çocuklarımızın okullaşma oranını artırmak için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye çalışıyoruz. Belediyemizin sosyal-kültürel faaliyetleri kapsamında kız öğrencilerimizi sinema ile tanıştırmak, eğlenmelerine vesile olmak ve çocuklarımızın kişisel gelişimlerinde bir farkındalık oluşturmak amacıyla, etkinliğin düzenlendiğini’ belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.