Bu haber kez okundu.

Bedri Arslan (Bediş) Bahçelievler Mahallesinden Muhtar Adayı Oldu
banner229

Siirt Köy Hizmetleri YSE Sporda oynadığı başarılı futbolla adından söz ettiren ve Nüfus Müdürlüğünden Emekli olan Bedri Arslan (Bediş) Bahçelievler Mahallesinden muhtar adayı oldu.

 Nüfüs müdürlüğünde çalıştığı dönemlerde vatandaşların her işlemlerinde yanlarında olmaya çalışan ve herkesin takdirini sevgisini kazanan Bedri Arslan (Bediş) tecrübelerini ve bilgi birikimini kendi mahallesinden muhtar adayı olarak sergilemek istiyor.

“Hizmete Devam” sloganı ile muhtarlık seçiminde bende varım diyen Bedri Arslan (Bediş) 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Bahçelievler Mahallesi’nin yönetimine talip olduğunu duyurdu.

Mahalle halkının teveccühü ile muhtarlık mührünü alması halinde Bahçelievler Mahallesi’nde hizmet bayrağının çıtasını daha yükseğe çıkarmak istediğini vurgulayan Bedri Arslan (Bediş), “Hizmete Devam” sloganıyla Bahçelievler Mahallesi için ‘Bismillah’ diyerek elimi taşın altına koyuyorum.
Mahallemdeki her bir insanı ailemizin bir ferdi gibi görüp tüm sorunları çözmek için bu yola çıktık. mahallemizin sorunlarını ilgili kurum ve kuruluşlarca duyulmasını sağlayıp dertlerimize derman bulmanın gayretinde olacağız.

Bu kapsamda siz değerli büyüklerimin, dost ve kardeşlerimin desteklerini bekliyor, tüm aday arkadaşlarıma saygı duyuyor, başarılar diliyorum” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil KARAALİ 3 ay önce

Altın kalpli insan.
Yolun açık olsun. Başarılar diliyorum.

Avatar
Defne Berivan Demir 3 ay önce

Siirt geneli seçimde yarışacak bütün muhtar adaylarına başarılar diliyorum 2019 yılında Siirt tek kadın muhtarı olarak seçildim çok güzel hizmetlerim oldu Siirt geneli 15 kadın muhtar adayı var yerel basından ricam kadın adaylarının duyulması için onlara da basında yer verilmesi Siirt’tin kadın muhtarı olmaması eksiklik olacaktır ilimizde Kadınlara veren yetkiyi görün etkiyi diyerek mahallesinde köyünde kadın aday olan her seçmenden ricam oylarını kadın adaylardan kullanmaları 344 muhtardan muhakkak bir kaç kadın muhtar olmalı diye düşünüyorum