Bu haber kez okundu.

“Baytarname (Hayvan Ambulansı) Projesi” Tanıtımı Yapıldı
banner229

“Baytarname (Hayvan Ambulansı) Projesi” ile Şirvan İlçesine hayvancılık faaliyetlerinde kullanılmak üzere 4x4 Pick-up kazandırıldı.

GAP İdaresi ve Şirvan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirilen “Baytarname (Hayvan Ambulansı) Projesi” tanıtımı Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, Şirvan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Furkan Özüak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer, Köylere Hizmet Götürme Müdürü Mehmet Akif Sevgili ve ilçe personellerinin katıldığı törende tanıtımı yapıldı.

GAP İdaresi Başkanlığı destekleriyle Köylere Hizmet Götürme Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü İşbirliği ile hayata geçirilen proje bünyesinde ilçemiz sınırlarında bulunan 5 Mahalle 57 köy ve 36 mezrada hayvancılığa yönelik verilen kamu hizmetlerinin yürütülmesinde kolaylık sağlamasının yanı sıra koruyucu hekimlik faaliyetleri ve Aşılama faaliyetlerinin daha etkin ve zamanında yapılması amacıyla İlçe Müdürlüğümüze Soğutucu tertibatlı kabine sahip 1 adet 4x4 Pic-up Veteriner Hizmet aracı ile gerekli veteriner malzemeleri kazandırılmıştır.

Toplam proje maliyeti 310.000 TL olup bunun %90 GAP İdaresi tarafından, %10 Şirvan Kaymakamlığı tarafından finanse edilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.