Bu haber kez okundu.

BAYKAN’DA KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI
banner229
Siirt’in Baykan ilçesinde, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Siirt Müdürlüğü, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ve İŞ-KUR işbirliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimini Baykan da başladı.
Girişimci adayları ile bir araya gelen Baykan Kaymakamı Mustafa KOCABEY ve KOSGEB Müdürü Ömer ERKILIÇ, girişimci adaylarına girişimciliğin öneminden ve KOSGEB Yeni Girişimci Desteği hakkında bilgiler verdi.
Baykan Kaymakamı Mustafa KOCABEY yaptığı açıklamada Baykan ilçesinin yeni girişimcilere ihtiyacının olduğunu, yeni açılacak işletmelerin ilçemizdeki istihdama katkısı olacağını umduğunu, bu eğitimin ilçemize girişimcilerimize hayırlı olmasını diledi.
KOSGEB Siirt Müdürü Ömer ERKILIÇ ise yaptığı açıklamada girişimcilerimize kılavuzluk yaparak işletmelerin en kırılgan olduğu ilk yıllarını sağlıklı bir şekilde aşmalarını ve büyümelerini istediklerini, bu eğitimi alıp yeni işletme kuranların, KOSGEB ’ten 30 BİN TL (geri ödemesiz) HİBE ve 70 BİN TL (geri ödemeli) faizsiz kredi desteği alabileceğini belirti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.