Bu haber kez okundu.

Baykan’da Aşılama Çalışmaları 15 Temmuz Kent Meydanında Devam Ediyor
banner229

Siirt il genelinde vatandaşların covid-19 aşısı olmalarını sağlamaya yönelik çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Baykan ilçesinde de  hem ilçe merkezinde ve hemde köylerde hummalı bir aşılama çalışması yürütülüyor.

Bu amaçla ilçe merkezinde bulunan 15 Temmuz Kent Meydanında bir ayı standı kuruldu.Stantta görevli personel meydana gelen vatandaşlarla görüşerek onları aşı olmaya ikna etmeye çalışıyorlar.

Baykan Kaymakamı/ Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, daha çok vatandaşımızı ikna etmeye ve daha rahat bir şekilde aşılarını yaptırmaya yönelik bir çok çalışma yürüttüklerini belirterek “Bu kapsamda  oluşturduğumuz ekipler  köy ve mezralarımızı dolaşarak vatandaşları ikna etmeye ve aşılarını yapmaya çalışıyorlar.

Aynı şekilde ilçe merkezimizde bulunan ve vatandaşların yoğun olarak oturdukları 15 Temmuz  ilçe meydanında stant kurduk. Burada görevli personelimiz vatandaşlarımızla bire bir görüşerek, ikna etmeye çalışıyorlar.”  Dedi.

​​​​​​

Anahtar Kelimeler:
SiirtBaykanAŞI
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.