Bu haber kez okundu.

Baykan’a Yeni Bir Rekreasyon Park Alanı Yapım  Çalışmaları Başlatıldı
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Baykanlı hemşerilerimizin esenlik içerisinde huzurla oturabilecekleri yeni bir park alanının proje çalışmaları sonrasında yapım çalışmalarına başlandığını ifade etti.

İlçe girişine yapılacak parkın yeşil Baykan’ın doğal güzellikleri ile bütünleşen bir park olacağını ifade etti. Yapımına başlanan park çalışmaları hafriyat temizleme çalışmalarını yerinde inceledi.

 Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç yaptığı açıklamada “Baykan Belediyesi olarak 2021 yılı  yapım Projeleri arasında yer alan yeni park yapım çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. İnsanlarımızın esenlik içerisinde oturabilecekleri parkımızda yürüyüş parkuru, oturma alanları, süs havuzu, ahşap köprünün ve  fitness aletlerinin konulması planlanmaktadır.

6000 metrekarelik bir alanda Bitlis Deresi yanında ormana bakan bir alanda bu güzellikleri Baykan’lı hemşerilerimizle buluşturmak için çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Yapacağımız bu yeni yatırımın şimdiden Baykanlı Hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diyerek incelemelerini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 3 yıl önce

akarsunun önüne 5/10 metrelik set yapılsa sular şelale gibi ordan aksa hoş olmaz mı?