Bu haber kez okundu.

Baykan’a ve Ailene  "Hoş Geldin Bebek"
banner229

Baykan İlçemizde yeni doğan bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Baykan Belediyesi ve Baykan Kaymakamlığı (İlçe Nüfus Müdürlüğü, SYDV) tarafından başlatılan “Hoş geldin Bebek Projesi” uygulaması devam ediyor.

Proje kapsamında Baykan İlçe Nüfus Müdürlüğünden alınan kayıtlara göre ailelerin yeni doğan bebeklerine ilk hediyeleri “Hoş geldin Bebek Projesi” kapsamında Baykan Belediyesi Başkanlığınca verilmeye başlandı.

Yeni bebek sahibi olan aileler Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, tarafından bizzat ziyaret edilerek; dünyaya yeni gelen bebeğin Devletimize, Milletimize, ailesine ve toplumumuza hayırlı bir evlat olarak yetişmesi temennilerinde bulunulmuş ve ailelerimiz yalnız bırakılmayarak ziyaret edilmiştir.

Aileler projeden duydukları memnuniyeti dile getirerek böyle güzel bir projenin hayata geçirilmesinden dolayı en başta Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç yaptığı açıklamada; “Yeni doğan bebeklerimiz için 'Hoş geldin Bebek' kampanyasında kız ve erkek çocuklarımız için ayrı ayrı hazırlanmış bebek setlerini, yeni doğan bebeklerimize hediye ettik. Ailemize de bu vesileyle ekonomik destek sağlamak istedik.

Bu günde evlerini ziyaret edip, onlarla görüşerek çocuklarının dünyaya gelişlerini göz aydınlığı vererek teslim ettik. Tüm bebeklerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu, huzurlu yarınlar diliyorum” ifadelerini kullanarak ziyaretlerini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.