Bu haber kez okundu.

Baykan Yazı İşleri Müdürü Sevgili’ye Veda yemeği
banner229
Baykan Kaymakamlığı yazı işleri müdürü iken Siirt il merkezine tayini çıkan Mehmet Akif Sevgili için veda niteliğinde sabah kahvaltısı düzenlendi.
Baykan İlçesinde özel bir işletmede düzenlenen etkinliğe Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, İlçe Jandarma Komutanı Hayrettin Fidan , İlçe Emniyet Amiri Enver Kabataş ile Daire Amirleri ve personeller katıldı.
Kaymakam Kocabey Siirt iline atanan Sevgili'ye yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.''Memuriyette her başlangıcın aynı zamanda bir ayrılışın işareti olduğunu ifade eden Kocabey, Sayın Sevgili 2 yıl Baykan ilçesinde hizmet verdikten sonra başka bir kurumda görevine devam edecek. Görev süresince yapmış olduğu çalışmalarından memnun olduk. Bundan sonraki çalışma hayatında kendisine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum'' dedi.
Siirt iline atanan Yazı İşleri Müdürü Mehmet Akif Sevgili de katılımlarından dolayı Kaymakam Kocabey'e ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.