Bu haber kez okundu.

Baykan, Veysel Karani ve Atabağı Beldelerinde Covid-19 Denetimleri Yapıldı
banner229

Siirt Valiliğinin talimatları doğrultusunda Baykan İlçemizin her kesiminde “Covid-19” salgınıyla mücadele kapsamında Baykan Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Denetim Heyetleri tarafından denetimler devam ediyor.

Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler ile belirlenen kurallar noktasında, gerek işletme sahiplerinin ve hizmet sağlayıcıların gerekse vatandaşların bilinçlendirilmelerini ve kurallara en üst seviyede uymalarını sağlamak amacıyla Baykan İlçe Merkezi, Veysel Karani Beldesi ve Atabağı Beldesinde denetim gerçekleştirildi.

Denetim heyeti tarafından Baykan ilçemizde pazar yerleri, iş yerleri, marketler, lokantalar, kahvehaneler, çay bahçeleri, piknik alanları ile berber, kuaför, güzellik merkezleri ve internet kafeler denetlendi.

Denetimlerde vatandaşlarımıza pandemi sürecinde alınması gereken tedbirlerin kararlılıkla sürdürülmesi hakkında uyarılarda bulunuldu.

Yapılan denetimlerde vatandaşların genel olarak kurallara uydukları gözlenirken Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Korona virüsün ancak bireysel olarak alınacak önlemlerle bir tehlike olmaktan çıkacağını belirterek, sağlık için alınan tedbirlerden kimsenin taviz vermemesi gerektiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.