Bu haber kez okundu.

BAYKAN KIRSALINDA ÇIKAN ORMAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI
banner229

Baykan ilçemize bağlı Atabağı Beldesi ile Karakaya köyü arasında bulunan ‘Kutlu Mezrası’nda çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Orman yangınına, Siirt Orman İşletme Müdürlüğü, Baykan Kaymakamlığı, Jandarma ekipleri,  Güvenlik Korucuları, Baykan Belediyesi, Veysel Karan-i ve Atabağı Belde Belediyeleri ile Diyarbakır, Bitlis ve Batman Orman İşletme Müdürlüğü’nden gelen personelle birlikte toplam 150 kişilik ekip ve çevre köylerden de yaklaşık 100 vatandaşımızın destek verdiği yangına, (3) Arasöz, (4) İlk Müdahale aracı ve iş makinaları ile müdahale edildi.
Yaklaşık 20 hektar alanın kontrol altına alındığı bölgede, soğutma çalışmalarına tüm ekiplerimiz ile devam edilmektedir.
Bölgede güvenlik tedbirleri alınmıştır.
Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatılmıştır.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.