Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç'tan Tekstil Fabrikasına Ziyaret
banner229

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’ un ilçede faaliyetini sürdüren istihdam odaklı Tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Firma yetkililerinden bilgi alan Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç 98 personel ile çalışmaların devam ettiğini, fabrikada çalışan personel sayısının ileri ki zamanlar da 150-200’e ulaşacağı bilgilerini aldı.

Gençlere istihdam sağlayan ve dolayısıyla ülke ekonomisine katkı yapan bu tür teşebbüslerin daima desteklenmesi gerektiğini ifade eden Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, hiç kimseye el açmadan ve işsizlikten şikayet etmeyerek kendi emekleriyle hayatını idame ettirmeye çalışan emekçi gençleri de tebrik etti. Bir süre fabrika çalışanlarıyla sohbet ederek ziyaretini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.