Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç Esnaf Ziyaretinde Bulundu
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, esnafları ziyaret ederek, istek ve şikayetlerini dinledi. İlçedeki sorunlarla ilgili esnafla fikir alışverişinde bulundu.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı açıklamada; “Devlet halkıyla vardır. Bizler, her zaman halkımızın yanındayız. Birebir ziyarette bulunarak, sorunlarını dinliyor, onların ilçemizle ilgili önerilerini değerlendiriyoruz. Amacımız, halkımıza her şeyin en iyisini sunarak, yanlarında olduğumuzu bilmelerini sağlamaktır.

Halkımızın kapısı bizlere açık olduğu gibi, bizim de halkımıza kapımız hep açıktır, açık kalacaktır. Vatandaşlarımızın refahı, huzuru için çalışıyoruz. Covid-19 süreciyle zorluklar yaşadık ancak kontrollü dönemle birlikte sosyal ve ticari hayat az da olsa canlandı.

Zor zamanlar geçiriyoruz ama bu zor günlerde elbet bitecek. Hep birlikte mücadele ederek bunun üstesinden geleceğimize inancım tamdır. Salgınla mücadele kapsamında her türlü tedbiri en üst seviyede alarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kıymetli vatandaşlarımızdan tedbiri elden bırakmamalarını ve kurallara uymalarını rica ediyorum." İfadelerini kullandı.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’ un ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden esnaflar, bu süreçte alınan tedbirler ve verdiği desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.