Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Tunç’tan 100 Kişiye İş Sağlayacak Proje
banner229

Baykan Kaymakamı  / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’ un girişimleriyle ilçenin en büyük sorunlarından işsizlik sorununa çözüm üretmek ve Devletin İstihdam Kalkanı Paketine destek olmak amacıyla istihdam odaklı bir projenin hayata geçirilebilmesi amacıyla çalışmalara hız verildi.

Baykan’ ın ve bölgenin en önemli sorunlarının başında gelen işsizliğin kadın ve genç işsizliğini gidermek amacıyla ilçede istihdam odaklı ve Baykan’ da ilk olacak bir projeyi hayata geçirmek için Kaymakam Tunç tüm çaba ve gayreti bu işe seferber etmiş durumda.

Baykan Kaymakamı  / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, gerekli çalışmalar tamamlandığında en az 100 işsiz kadın ve gencin ilçede istihdam edileceği ve ilçenin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunacağı, Baykan için ilk olan böyle büyük bir projenin hayata geçirilebilmesi için yapılması gereken eksiklikleri bir plan dahilinde tek tek çözüme kavuşturduklarını söyledi

Kaymakam Tunç, amacımız Baykan’lı kadın ve genç işsizlerimizin istihdam edilebilirliklerini artırmak ve ilçemizin ekonomisine katkıda bulunmak olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.