Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Tunç, Köydes Çalışmalarını Yerinde İnceledi
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Hüseyin Tetik, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Necmettin Özger ve Cahit Türköz, İlçe Özel İdare Müdürü Osman Kadak ve beraberindeki heyet ile Köylere Hizmet Götürme Birliği ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Narlıyurt köyünde devam eden kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, ““Her yıl olduğu gibi bu yılda ekiplerimiz tarafından köylerimizde yapılan tüm çalışmaları vatandaşlarımızın hizmetine en kısa zamanda sunulması için azami gayret göstermekteyiz.

Narlıyurt Köyü kanalizasyon yeni hat, bakım ve onarım çalışmaları devam etmektedir. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat yaşayabilmelerini sağlayabilmek amacı ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.