Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Tunç, Esnaf Sanatlar Temsilcileri ve Apartman Yöneticileri İle Toplantı Yaptı
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı ve Baykan apartman yöneticileri ile Baykan Belediye Konferans salonunda “Temiz Toplum, Temiz Baykan” konulu toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Baykan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Bşk. Osman Gülümser ve apartman yöneticileri katıldı.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, yapılan toplantı ile alakalı şu ifadeleri kullandı. ”Esnaflarımız ve apartman yönetimleri, temiz bir Baykan için toplumsal mutabakatta bulunmamız gereken hususlar olduğu, temizlik kurallarına herkesin azami dikkat göstermesi gerektiği; apartmanda yaşayan ve kat mülkiyeti sahiplerinden su abonesi olmayan taşınmaz sahiplerinin en geç 15 gün içerisinde, Baykan Belediyesi su tahakkuk birimine su aboneliklerini yaptırması gerektiği; esnaflarımıza kooperatifce, apartman sakinlerine de apartman yöneticileri tarafından sözlü ve yazılı bildirimlerde bulunularak alınan kararlara hep beraber riayet etmemiz gerektiği azami hassasiyetle söyledi. 

Kaymakam Tunç, Temizlik kural ve kaidelerine aykırı tutum, tavır ve davranış sergileyen esnaf ve vatandaşlarımız hakkında 2872 sayılı Çevre Kanunu ve 5326 sayılı Kabahatler Kanunlarının ilgili hükümlerine muhalefetten idari yaptırımlar uygulanacağı belirterek, Bu kapsamda apartman yönetimleri Belediyece belirlenen saatlerden önce çöpleri, çöp konteynerlerine koymayacaklardır. Daha temiz bir Baykan için hep beraber mücadele edeceğiz ve birlikte çalışmaya devam edeceğiz” İfadelerini kullanarak toplantıyı sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.