Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Tunç, Çukurca Köyünde Devam Eden Çalışmaları Yerinde İnceledi
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Çukurca Köyü yolu genişletme, Parke taşı döşeme, Stabilize yol, Sanat yapıları ve sonrasında yapılacak sıcak asfalt yapım işi çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeler neticesinde yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, “Amacımız köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yol konusunda yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmaktır.

Çukurca köyümüzde yapımı devam eden köy yolu genişletme, Parke taşı döşeme, Stabilize yol ve Sanat yapıları yapım işi çalışmalarını yerinde inceleyip yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Tunç, vatandaşlarımızın daha rahat ve sorunsuz kullanımı için çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.

2020 yılı yol bakım-onarım ve yapım işlerimiz kapsamında vatandaşlarımızdan gelen talepler ve planladığımız programlar dahilinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

Yapımı devam eden ve tamamlanan tüm çalışmaları İl Genel Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız, İl Özel İdare teknik personellerimizle bizzat alandaki çalışmaları planladığımız şekilde koordineli olarak takip ediyoruz, eksiklikler konusunda Mütahhit firmayı uyarıyoruz. İnşaallah tüm çalışmalarımız zamanında ve eksiksiz bir şekilde bitirilecektir” şeklinde ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.