Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç,2020 Yılının En Başarılı Mülki İdare Amiri Seçildi
banner229

Siirt/Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç'a, Merhum Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü verildi.

Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç 2020 yılı içerisinde yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve hayata geçirmiş olduğu projelerden dolayı Türk İdareciler Derneği tarafından yılın en başarılı idarecilerinden seçilerek, Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü'ne layık görüldü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bu ülkenin her noktasına yapılan her hizmeti değerlendiriyor ve yeni konseptle onları bütünleştiriyor, neredeyse tüm güvenlik başlıklarında strateji ve uygulama belgeleri oluşturarak personel ve teknik kapasitemizi arttırarak, bütün bunları harmanlayarak adımlarımızı atıyoruz dedi.

10 Ocak İdareciler Günü'nde yurdun çeşitli noktalarındaki 5 başarılı idareci ile emekliye ayrılan Mülki İdare Amirleri adına verilen ödüller sahiplerini buldu. İçişleri Bakanlığı'nda gerçekleşen etkinliğe İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Türk İdareciler Derneği Başkanı Saffet Arıkan Bedük katıldı.

Başarılı olan beş kaymakama ödüllerini Bakan Soylu takdim etti. Ayrıca 2020 yılında emekli olan Mülki İdare Amirleri adına, emekli olan Mülki İdare Amiri Mülkiye Başmüfettişi Yaşar Özdemir'e de ödülü verildi. Törende, Şehit Kaymakam M. Fatih Safitürk Üstün Hizmet Ödülü Giresun/Dereli Kaymakamı Murat Atıcı'ya, Şehit Kaymakam Ersin Ateş Üstün Hizmet Ödülü Siirt/Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç'a, Merhum Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü Van/Başkale Kaymakamı Asım Solak'a, Vali Dr. Mehmet Vecdi Gönül Güvenlik Hizmet Ödülü Diyarbakır/Lice Kaymakamı Cevdet Bakkal'a, Merhum Vali Galip Demirel Sosyal Hizmet Ödülü Eskişehir/Çifteler Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan'a takdim edildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.