Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç, Mehmetçiğe Moral Ziyaretinde Bulundu
banner229

Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç, Kasımlı Jandarma Karakol Komutanlığında görev yapan askerlere moral ziyaretinde bulundu.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ve beraberindeki heyet ile birlikte Kasımlı Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

“Bugün, Kasımlı Jandarma Karakol Komutanlığında görev yapan kahraman evlatlarımızı ziyaret ettik. Rabbim güvenlik güçlerimizi korusun” diyen Kaymakam Tunç, karakolda vatani görevini yerine getiren Mehmetçikle de sohbet ederek, hayırlı teskereler dileğinde bulundu.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, "Toplumun huzuru ve güvenliği için her zaman kahramanca mücadele eden, ilçemizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında, görevlerini büyük bir fedakarlıkla yerine getiren tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç, Jandarma Karakol Komutanından bölge ve karakolun genel durumu hakkında karakol komutanından bilgiler aldı. Karakolda incelemelerde bulunarak, Karakol ziyaret defterlerini imzalayarak, personel ile bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.