Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, Köy Okullarında İncelemeler Yaptı
banner229
Baykan İlçemiz Yarımca köyü Şehit Jan. Er Cihan Gülmezilk ve Ortaokulunu ziyaret eden Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, sınıfları gezerek öğrencilerin eğitim durumunu değerlendirdi.
2015 - 2016 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla, okulların Eğitim ve fiziki koşullarının iyileştirilmesi kapsamında köy okullarını tek tek ziyaret eden Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, öğretmen ve öğrencilerle birebir görüşerek okulların sorun ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor.
İlçenin eğitim kalitesini arttırmak için Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber koordineli bir çalışma sergileyen Kaymakam Kocabey, çeşitli projelerle de bu çalışmalarını destekliyor.
Yarımca köyüne yapılan gezi ve incelemelerde Cumhuriyet Savcısı Anıl Kobal, İlçe Jan. Kom. Binb. Hayrettin Fidan ve İlçe Emniyet Amiri Enver Kabataş' da Kaymakam Mehmet Kocabey'e eşlik ettiler.
Kasımlı Köyündeki Bir Taziyeye Katıldı
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, ilçeye bağlı Kasım köyünde vefat eden bir vatandaşın taziyesine katıldı.
Kasımlı köyündeki taziye evine yapılan ziyarette vefat eden vatandaşın yakınlarına taziye verilerek başsağlığı dileğinde bulundu.
Taziye sonrası burada bulunan Şeyh Muhammed türbesini de ziyaret eden Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, daha sonra yanındaki heyet ile beraber köy camisinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.