Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, Günbuldu Köyü Öğretmen ve Öğrencilerini Ziyaret Etti
banner229
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, İlçeye bağlı Günbuldu Köyü Öğretmen ve Öğrencilerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. 
Günbuldu köyü ilk ve Ortaokulunu ziyaret eden Baykan Kaymakamı Kocabey, burada sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin gelecek ve hedefleriyle ile ilgili düşüncelerini alan Kaymakam Mehmet Kocabey, onlara eğitimin önemini anlatarak "hepiniz geleceğin büyük insanları olacaksınız.
Bunun için eğitimi aksatmadan, sonuna kadar kız - erkek demeden okumak gerekiyor. İçinizden hiç kimse maddi imkânsızlıklardan dolayı okuyamıyorum diyebiliyor mu? Devlet okuyabilmeniz için bütün imkânları sunuyor, size de sadece bundan faydalanmak kalıyor." dedi.
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, öğrencilerle görüştükten sonra okulda görev yapan öğretmenlerle de kısa bir toplantı yaparak sorunlarını tek tek dinledi. Günbuldu köyüne yapılan ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Binb. Hayrettin Fidan' da Kaymakam Mehmet Kocabey'e eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.