Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Kocabey, İlçede Yapılan Kamu Yatırımlarını Denetlemeye Devam Ediyor
banner229
Baykan ilçemize atandığı günden itibaren yaptığı çalışmalarla ilçe halkının takdirini kazanan Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, ilçede devam eden kamu yatırımlarını denetledi.
Kamu yatırımları kapsamında, yapımı tamamlanan ve devam eden kamu binalarını denetleyen Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey,200 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu ve 16 derslikli Lise inşaatında incelemelerde bulundu.
 Baykan İlçemizdeki kamu yatırımlarından biri olan 200 öğrenci kapasiteli Anadolu Lisesi öğrenci yurdu, yapımı tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi.
Yurt binasını gezen kaymakam Kocabey, öğrencilere sıcak bir ev ortamının oluşturulması için gereken bütün imkânları kullanacağını ve kaliteli bir eğitim sunmayı amaçladığını ifade etti.
Baykan İlçemizde eğitim veren mevcut Anadolu Lisesinin ihtiyaçları karşılayamadığından, kamu yatırımları kapsamında 16 derslikli yeni bir lise binası inşa edilmiş ve yapımı devam ediyor.
Kaymakam Mehmet Kocabey, 16 derslikli lise inşaatını denetleyerek yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.