Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’dan Esnafa Bayram Ziyareti
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, beraberinde Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, İlçe Jandarma Komutanı V. Teğmen Hüseyin Keser, İlçe Emniyet Amiri V. Emrah Öztürk ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Baykan ve Veysel Karani Beldesinde bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Kaymakam Tunç, sokakta karşılaştığı genci, yaşlısı, öğrencisi toplumun her kesimindeki vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.

Esnaf ile diyaloğu pekiştirmek ve geçmiş bayramlarını kutlamak için ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Mehmet Tunç,“Esnafımızı ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladık. Sohbet havasında düşüncelerini dinledik. Esnafımız ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti bizlerle paylaştı. Biz de her zaman onların yanında olduğumuzu kendilerine aktardık. 

Esnafımızın sorunlarını dinleyerek çözüm üretme yolları aradık. Vatandaşımızın sıkıntı ve isteklerini dinleme fırsatımız oldu.” şeklindeki sözlerinin ardından; esnafımıza bol ve bereketli kazançlar, vatandaşlarımıza hayırlı alışverişler diyerek ziyaretini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.