Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı /Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, “Baykan’ı Yaşanabilir İlçe Haline Getirmek İçin Çalışacağız”
banner229

Baykan Kaymakamı /Belediye Başkan V. Mehmet Tunç vatandaşlar için risk teşkil eden Yibo yolunda incelemelerde bulundu.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Tunç, ilçedeki sorunları çözmek için geziler yaparak incelemelere devam ediyor. Daha yaşanılabilir bir Baykan oluşturmak, vatandaşların talep ve sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla incelemelerine devam eden Kaymakam / Belediye Başkan V. Tunç, teknik ekibiyle birlikte sorunları yerinde tespit ederek Yibo yolundaki taş ve toprak kaymalarının giderilmesi çalışmalarının bir an önce başlatılması talimatını verdi.

İlçede Yenidoğan mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve Yibo yolu üzerinde aşırı yağışların meydana getirdiği heyelan nedeniyle bozulan istinat duvarı ve parke taşlarının onarım çalışmalarına başlanacağı bildirildi.

Kaymakam Tunç yaptığı açıklamada, “Biz çalışanlarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte Baykan’ı daha yaşanılabilir bir hale getirmek için 7/24 çalışmaya devam edeceğiz. Bunun için her alanda inceleme ve ziyaretlerde bulunacağız.

Vatandaşlarımızla hasbihal ederek görüşlerini alacağız. Bize gelen talepleri önemsiyor ve değerlendiriyoruz. Bu talepler doğrultusunda Belediyemizin maddi imkanları ölçeğinde vatandaşlarımıza dönük hizmetler üretme arayışı içerisinde olacağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.