Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç'a Veda Yemeği Düzenlendi
banner229

20/08/2021 tarihli Resmî Gazetede yayımlanan 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Atama Kararnamesi ile Şırnak İli Cizre İlçesi Kaymakamlığına atanan Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç'a veda yemeği düzenlendi.

İlçede düzenlenen veda yemeğine Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, İlçe Jandarma Komutan V. Hüseyin Keser,İlçe Emniyet Amiri V.Ahmet Aker, İl Genel Meclis üyeleri Necmettin Özger ve Cahit Türköz, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Tunç düzenlenen yemekte yeni görev yeri için tebrikleri kabul etti.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç yaptığı veda konuşmasında; " Burada görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Bizler Kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Görev yaptığımız süre içerisinde hep birlikte Baykan için bir şeyler yapma gayreti içinde olduk. Hepinize teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim." İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.