Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Bağlı, İl Emniyet Müdürü Yılmaz İle Birlikte Esnaf Ziyaretinde Bulundu
banner229

Siirt’in Baykan ilçe Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Emin Bağlı, Siirt İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz’ la birlikte ilçedeki esnafları ziyaret ederek, istek ve şikayetlerini dinledi.

İlçedeki  esnaflar ile fikir alışverişinde bulunan Bağlı ve Yılmaz, vatandaşlarla da görüşerek sorun ve isteklerini dinlediler. Kaymakam / Belediye Başkan V. Emin Bağlı  ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Devlet halkı ile vardır. Bizler, her zaman halkımızın, esnafımızın yanındayız.

Esnaflarımızı ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor, onların ilçemizle ve kendileri ile ilgili önerilerini, taleplerini ve sorunsallarını dinliyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizi de bunlara göre şekillendiriyoruz.” Dedi.    

Esnaflar ve vatandaşlar da Kaymakam/Belediye Başkan V. Emin Bağlı’ya ve Siirt İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz‘a ziyaretlerinden dolayı duydukları  memnuniyeti  dile getirerek kendilerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.