Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Bağlı'dan Araban Kaymakamı Sevgili ve Başkan Doğru'ya Ziyaret
banner229

Gaziantep'in Araban ilçesinde yaklaşık 3 yıl görev yapan Siirt Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı Araban Kaymakamı Ömer Sevgili ile Belediye Başkanı Hasan Doğru'yu ziyaret etti.

Yaklaşık 3 yıl boyunca Gaziantep'in Araban ilçesinde görev yapan Siirt Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, Araban Kaymakamı Ömer Sevgili ile Belediye Başkanı Hasan Doğru'yu ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Araban Kaymakamı Ömer Sevgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Araban İlçemizde görev yapmış olan Baykan Kaymakamı Sayın Emin Bağlı kaymakamlığımızı ziyaret etti" dedi.

Kaymakam Bağlı'nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten Araban Kaymakamı Hasan Doğru sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ise "İlçemizde görev yapmış olan Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı belediyemizi ziyaret ettiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Sevgili ve Başkan Doğru'yu makamlarında ziyaret eden Kaymakam Bağlı, ilçedeki esnaf ve vatandaşlardan oluşan bir dizi ziyaretlerin ardından ilçeden ayrıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.