Bu haber kez okundu.

Baykan İlçesinde Kar’dan Dolayı Mahsur Kalan Sürücülere Kumanya Dağıtıldı
banner229

Siirt’in Baykan ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda meydan gelen aksamalardan dolayı olumsuz etkilenen sürücü ve yolculara Baykan Kaymakamlığı kumanya dağıttı. 

Baykan Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç yaptığı açıklamada; Bitlis ili ve Baykan ilçemizin çevresinde gerçekleşen yoğun kar yağışı ve tipi nedeni ile geçici süre Baykan ilçemizde misafir ettiğimiz tır, kamyon, otobüs ve benzeri taşıt sürücüleri ve yolcularımızın mağduriyet yaşamamaları amacıyla yol güzergahlarındaki dinlenme tesislerinde misafir edilmiş olup, gerekli ihtiyaçları ( sıcak ve soğuk kumanya, çay ve su ) Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYDV ) tarafından karşılandığını belirtti.

Yolda mahsur kalan sürücüler ise yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek, Baykan Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç'a teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
src 3 yıl önce

rabbim devletimize zeval vermesin