Bu haber kez okundu.

Baykan İlçemizde Kurban Bayramı Dolayısıyla Bayramlaşma Programı Düzenlendi
banner229

Baykan Kaymakamlığının Kurban Bayramı münasebetiyle ev sahipliğini yaptığı resmi bayramlaşma programı, Şehit J.Asb.Çvş Yakup Akdağ Parkında protokol üyelerinin ve vatandaşların geniş katılımı ile gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç, Baykan İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hüseyin Tetik, Baykan İlçe Emniyet Amiri Vekili Mehmethan Acıelma, Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, Baykan Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, Cumhuriyet Savcısı Murat Altınyüzük, Ak Parti İl Encümeni Necmettin Özger, Ak Parti İl Encümeni Cahit Türköz, Baykan Ak Parti İlçe Başkanı Nimetullah Gönül, Veysel Karani Ak Parti Belde Başkanı Bedri Görgün, İlçe Birim Amirleri, muhtarlarımız ve birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Baykanlı vatandaşlara bayramlaşan Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç, “Bu bayram birlik beraberlik bayramı, bu bayram hoşgörü bayramı. Rabbim bizleri rahmet ve bereket ayı Ramazan’dan sonra Kurban bayramında kavuşturmayı nasip etti. İnşallah bu bayram birliğimize beraberliğimize, kardeşliğimize, kardeşliğimizin güçlenmesine vesile olur.

Zulüm gören, sıkıntı çeken Müslüman kardeşlerimizin sıkıntılarının bir an önce kaybolmasına, sıkıntılarının yok olmasına vesile olur. Bayram vesilesi ile vatanımız için, bayrağımız için şerefimiz için, namusumuz için canlarını feda eden aziz şehitlerimize rahmet diliyorum.

Rabbim kendilerinden razı olsun, mekânlarını cennet etsin inşallah. Allah hepimize birlik beraberlik içerisinde böyle coşkulu bayramlar nasip etsin” dedi.

Daha sonra Veysel Karani Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Polis Merkezi Amirliği ve Veysel Karani Belediye Başkanlığını ziyarette bulunan Kaymakam Tunç, görevi başında bulunan personellerle bayramlaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.