Bu haber kez okundu.

Baykan İlçemizde Bitlis Deresinden Yayılan Kötü Kokular Son Buldu
banner229

Bitlis Deresi ile İnönü Mahallesinden akan derenin kanalizasyonun bağlantı noktaları kepçe ile Baykan belediye temizlik personelleri tarafından detaylı bir şekilde temizlendi

Taşkın Apartmanının Bitlis Deresiyle bağlantılı olan logar kanalizasyonu etrafa kötü kokular yayarak Baykan ilçemizin halkın  genel sağlığını tehdit etmekteydi.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un talimatı ile Taşkın Apartmanının Bitlis Deresiyle bağlantılı olan logar kazanalisazyonun temizliği yapılarak halkın hem huzuruna hem de sağlıklı bir hava sahasına kavuştu.

Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Mahfuz Gümüşten bütün muhtarlarımızda bulundukları sosyal medya grubundan “Mahallemiz sınırları içerisinde bulunan Taşkın Apartmanının gider kanalizasyonu Bitlis Çayı ile buluşamadığından kötü koku yayıyordu. Baykan Belediyesi ekiplerinin Bitlis çayında bağlantı yolunu yapmasıyla sorun çözüldü.

Belediye çalışanlarına Karşıyaka Mahallesi adına teşekkür eden Muhtar Gümüşten, Baykan’da yapılan hizmetler içinde Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’a teşekkür etti.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç “Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin. Tüm çabamız, Baykan’ın 594 km karesinin hizmet görmesi. Belediye Mücavir alanı içinde olan her yerde gereken talep ve istekler imkanlar dahilinde giderilecektir. Tüm Muhtarlarımıza ve ailelerine selam ve dua İle.” diyerek hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.