Bu haber kez okundu.

Baykan DBP Belediye Meclis Üyeleri İstifa Etti‏
banner229
Siirt'in Baykan ilçe belediye meclis üyesi 3 kişi seçildikleri Demokratik Bölgeler Partisi'nden (DBP) Cuma günü itibari ile istifa etti.
İstifa eden belediye Meclis üyelerinden Hakim Erol, yaptığı açıklamada görülen lüzum üzerine iki arkadaşıyla birlikte Cuma günü  istifa ettiklerini söyledi.
Belediyede yaşanan bazı olumsuz gelişmeler karşı kayıtsız kalamadıkları için istifa etme kararını aldıklarını aktaran Erol şöyle konuştu: "Biz 2014 yılında Barış ve Demokratik Partisi (BDP) seçilerek meclis üyesi seçildik. Daha sonra kapanan BDP'nin yerine açılan Demokratik Bölgeler Partisi'ne (DBP) geçtik. Yaklaşık 3 yıldır görev yaptığım partimden dün itibari ile Ali Özlük ve Aysel Vurgun arkadaşlarımızla birlikte Baykan Noter huzurunda hazırladığımız istifa dilekçelerimizi partiye sunarak partien istifa ettik.
Bundan sonra bağımsız olarak belediye meclis üyeliği görevimizi sürdüreceğiz." DBP belediye meclis üyeleri Hakim Erol, Ali Özlük ve Aysel Vurgun bağımsız olarak görevlerine devam edecekleri öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.