Bu haber kez okundu.

Baykan'da Portatif Yüzme Havuzunun Açılışı Yapıldı
banner229

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Baykan İlçesindeki GBS Yaz Spor okulu kapsamında Portatif Yüzme Havuzunun açılışına katıldı. Açılışın  ardından öğrencilere tişört hediye etti.

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Baykan ilçemizde bulunan İl Müdürü Hayati Kısacık, GSB Yaz Spor Okullu kapsamında Portatif Yüzme Havuzunun açılışını yaparak öğrencilere tişört hediye etti.

İl Müdürü Kısacık "Bugün Baykan İlçesinde Portatif Yüzme havuzunun açılışına katıldık. Gençlik ve Spor Bakanlığının uygun gördüğü şartlarda çocukarın yüzme öğreneceğini, Önceliğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin hayallerine dokunarak, topluma kişilik sahibi, sağlıklı, bireyler kazandırmak istiyoruz. Portatif havuzumuz Baykan'a  hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.