Bu haber kez okundu.

BAYKAN DA NASA YETKİLİLERİ İLE E-KONFERANS YAPILDI
banner229
Baykan İlçemizde ilk defa E-konferans yapıldı.
2012-2013 eğitim öğretim yılında Baykan Lisesi'nde Matematik öğretmeni olarak görev yapmış olan Esra BAYRAMOĞLU'nun girişimleri sayesinde; Baykan Lisesi ve Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri NASA (National Aeronautics and Space Administration) ile tanıştı.
Matematik öğretmeni Esra BAYRAMOĞLU 11-12 Ocak tarihlerinde yapılacak E-konferanstan önce katılımcı öğrencilere Uzay ve Astronomi hakkında konferans verdi.
NASA'da görev yapan Astrofizikçi Türk Dr. Umut YILDIZ, İngiltere OXFORD Üniversitesi Astrofizik bölümünde doktora yapmakta olan Selçuk TOPAL ve İzmir Dokuzeylül Üniversitesinde Astronomi Bölümü Öğretim Üyesi Mert KOÇER'in katılımları ile gerçekleşen E-Konferansta öğrenciler Uzay ve Astronomi hakkında soru sorma şansı buldular.
Yoğun bir ilgi ile soru cevap şeklinde gerçekleşen konferansta öğrenciler Uzay hakkında merak ettikleri soruların yanıtlarını aldılar. 11 ve 12 Ocak tarihleri arasında yapılan ve 2 şer saat süren konferansa katılan öğrenciler ve okul öğretmenleri; bu imkanı sağlayan ve büyük bir mütevazılıkla tüm sorulara bulundukları ülkelerden cevap veren hocalara teşekkürlerini sunup memnuniyetlerini dile getirdiler.


Anahtar Kelimeler:
SiirtBaykanNasaE-Konferans
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.