Bu haber kez okundu.

Baykan Belediyesi İle Belediye İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
banner229

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı İle Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay ile 2023 – 2026 yılları arasında geçerli Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.Sözleşme ile işçilere yeni mali haklar tanındı ve özlük haklarında iyileştirmeler yapıldı.

Belediyede düzenlenen törene, Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı ve Belediye-İş Sendikası Siirt Şubesi Başkanı Halit Akınay katıldı.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı yaptığı açıklamada; “Arkadaşlarımızın motivasyonunu yükseltmek amacıyla güzel bir sözleşme imzaladık. El ele vererek çok daha iyi hizmet edeceğimizi ümit ediyorum. Baykan’a değer katan çalışanlarımızın alın teri ve emeği var. Bu alın terinin karşılığını da idare olarak çalışanlarımıza en üst düzeyde olması için  Belediye İş Sendikası sözleşme imzalayarak karar verdik. Allah bizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.” Dedi.

Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay , “Sözleşmenin hayırlara vesile olmasını dileyerek, Baykan Belediyesi Personelleri adına Baykan Kaymakamı/ Belediye Başkan V. Emin Bağlı’ya teşekkür ediyorum. Sözleşmenin personelimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.