Bu haber kez okundu.

Baykan Belediyesi İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Ramazan Paketi Dağıttı
banner229

Baykan Belediyesi tarafından ihtiyaç sahipleri  vatandaşlarımıza temel gıda malzemelerin yer aldığı ramazan paketi yardım kolisi dağıtıldı.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç  konu ile ilgili konuşmasında; “Baykan Belediyesi olarak rahmet ayında, bereket ayında ihtiyaç sahiplerinin, ihtiyacına merhem olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bereket ayında dualarına talibiz.

Bu duygu ve düşüncelerle inşallah titizlikle tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere her yıl sayısını arttırarak Ramazan temel gıda yardım kolisi dağıtımlarımızı yaptık,dağıtımlarımızı yapmaya devam edeceğiz.

Tüm Baykanlı vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte huzurlu bir Ramazan Ayı geçirmelerini temenni ediyorum " ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.