Bu haber kez okundu.

Bayan Soylu, Çocuk Evlerini Ziyaret Etti
banner229

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun eşi hanımefendi Hamdiye Soylu, Siirt ziyaretinde,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Umut evinde kalan çocukları ziyaret etti.

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK’in eşi Fulya Atik ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı il merkezinde bulunan Umut evini ziyaret ederek, çocuklarla sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Gökhan Marakçı‘dan kurum ve umut evlerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bayan Soylu, aile şefkati içerisinde yaşamlarını devam ettiren çocuklara değerler eğitimin verilmesinin önemine değindi.

Devlet olarak Çocukların kültürel ve manevi yönlerden aile ortamında olduğu gibi her türlü desteğin verildiğine işaret eden Bayan soylu, çocukların eğitiminin yanı sıra ve çeşitli sosyal aktivitelere yönelmelerini de tavsiye etti.

Bayan Soylu ve Bayan Atik daha sonra İl Merkezinde İl Özel İdaresi Genel Sekterliği tarafından yaptırılan Rasıl Hacar (Taşbaşı) mesire alanına giderek, burada Botan vadisi’nin eşsiz doğal güzelliğini seyrettiler.

Daha sonra Tillo ilçesine geçen Bayan Soylu burada Kalatül Üstad tepesine giderek, İbrahim hakkı Hazretlerinin yaptırdığı ışık düzeneği hakkında bilgi aldı. Tillo Cam Seyir Terasından Botan Vadisini izledi.

Tillo ilçesinde yaşlı bir teyze ile de sohbet eden Bayan Soylu, sorun ve taleplerini dinledi.

Tillo ilçesinde incelemelerini tamamlayan Bayan Soylu, daha sonra Umut evinde kalan çocuklarla birlikte Şahinbey Belediyesinin katkıları ile yapımı tamamlanan ‘Çocuk Dünyası Oyun Parkı’nın açılış törenine katıldı.

Bayan Soylu’nun Tillo ve Rasılhacar’daki gezisinde Vali yardımcısı eşi, Kaymakamların eşleri ve Tugay Komutanının eşi eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kader teğin 5 yıl önce

bizim bakanımız baştacımızdır