Bu haber kez okundu.

Batman Ticaret Borsası Siirt’te Hizmet Vermeye Başladı
banner229
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu'nun girişimleriyle, Batman Ticaret Borsası ilimizde irtibat bürosu açtı.
Kısa bir süre önce TOBB ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından izin alarak Siirt İl Sınırlarını da kendi kapsamına bağlayan Batman Ticaret Borsası, Siirt’te bulunan esnaf, çiftçi ve tüccarlara hizmet vermek amacıyla irtibat bürosu açtı.
Batman Ticaret Borsası yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş ‘’ Yıllardır en ufak bir işlem için çevre borsalara gitmek zorunda kalan Siirtli esnaf, sanayici ve tüccarların bu mağduriyetini gidermek amacıyla yoğun bir çalışma sonucu TOBB’dan ve ilgili Bakanlıktan izin aldık. Böylelikle Siirt’te Ticaret Borsası’na tabi ürünleri alıp-satan esnaf, sanayici ve tüccarlar Batman Ticaret Borsası’nın hizmetlerinden kolaylıkla faydalanacaklardır.
Yıllardır iki kat fazla zirai stopaj ödeyen esnaf, bu zarardan da kurtulmuş olacaktır. Bu süreç içinde Siirt’te görüştüğümüz STK yöneticilerinin de duyduğu memnuniyet ve isteklilik bizleri son derece mutlu etti. Siirt’in en işlek caddesi olan Lise caddesinde hizmet birimini açtıklarını’’ söyledi.
STSO Başkanı Güven Kuzu, yaptığı açıklamada Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ve Batman Ticaret Borsası ile birlikte ilimizde irtibat bürosu açılması yönünde başlattıkları girişimin olumlu neticelendiğini ve Lise caddesinde Siirtli esnaf, sanayici ve tüccarlara hizmet vermeye başladığını belirten Kuzu, Mevcut durum ve gelişmelere bağlı olarak kurulan irtibat bürosu aracılığıyla ihtiyaç ve taleplerin değerlendirileceğini ifade eden Kuzu, Siirt’te bulunan tüm borsa ile alakalı üyelerine hizmet vereceğini ifade eden Kuzu, verdiği bilgiye göre, odamıza bağlı maalesef sayıları çok az olan 15-20 üyemiz ile üreticilerimizin kendilerini borsaya üye yaptıkları takdirde tescil işlemlerinin yapılabileceği ilerde tescilli ve aktif 750 üyeye ulaşıldığında ilimizde de Ticaret Borsası kurulabileceğini ifade etti.
Siirt Ticaret Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, Batman Ticaret Borsasını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.