Bu haber kez okundu.

BAŞKAN VEKİLİ HACIBEKTAŞOĞLU,”SİİRT BELEDİYESİ, KENTİN KALKINMA LOKOMOTİFİ OLACAK”
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Başkanlığında, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımı ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Siirt Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen toplantıda, kurum müdürlerine hitap eden Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesinde devam eden yatırım ve proje çalışmalarıyla ilgili genel değerlendirmelerde bulundu. 

Asırlardan beri farklı kültür ve medeniyetlere ev sahipliği yapan kadim Siirt, köklü tarihi, doğası, kültürel mirası ve turizm değerleriyle zengin bir potansiyele sahip olduğunu belirten Hacıbektaşoğlu, son yıllarda yapılan yatırımlarla geleceğe umutla bakıyoruz. Hedefine koşan şehirde Siirt Belediyesinin dinamik güç olacağını belitti.

Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu,”Tarım, hayvancılık, eğitim, sağlık, spor, ulaştırma, kentleşme, şehirleşmede doğa ve çevreyi koruma anlayışı ile şehrimizin kalkınmasında imkânlar sunan bir belediye olmayı hedeflediklerini belitti.

Şehrimize daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için büyük bir çaba içinde olduklarını kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, “Hep birlikte tüm değerlerimizle yaşamaktan keyif aldığımız bir şehir kültürü oluşturacağız.” Dedi.

Belediye bünyesinde devam eden kentin sosyo- ekonomik, kültür ve sosyal yaşama çok önemli değerler katacak yatırım ve projelerin hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu, “Kentin sosyal yaşamına renk katan ’Kızlar Tepesi Parkı ve Sosyal Tesisleri halkımızla buluşturduk. Hz. Fakirullah (Güres) Caddesinde yenileme çalışmaları, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda devam eden genişletme ve peyzaj çalışmaları, Millet Bahçesi inşaatı, İlçe Otogarı inşaatı, Mezbahane Binası, Yeni İtfaiye Hizmet Binası, Mezopotamya evleri mevkiinde devam eden altyapı çalışmalarının hız kesmeden devam etmektedir. Hedefimiz tüm bu yatırım ve projeleri halkımızla buluşturmak, onların hizmetine sunmaktır. “ diye konuştu.

Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu, devletimiz için, aziz milletimiz tüm Siirtli kardeşlerimiz için, şehrimiz için hep birlikte mesai saati gözetmeksizin gece, gündüz demeden çalışacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı, görüş ve önerilerin sunulması ile sona erdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.