Bu haber kez okundu.

Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu, Kentte Yapımı Süren Proje ve Yatırımları İnceledi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğu, kentte yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Hafta sonu da mesaisine devam eden Vali/Belediye Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu, sırasıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Yenileme Çalışmaları, Millet Bahçesi inşaatı, İçe Otogarı inşaatı, Mezbahane Binası, Yeni İtfaiye Hizmet Binası, Siirt-Kurtalan karayolu üzerinde devam eden asfalt çalışmaları ve Mezopotamya evleri mevkiinde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

İl merkezinde yapımı süren yatırımların vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için büyük bir çaba harcadıklarını belirten Vali Hacıbektaşoğlu, “Vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için çalışmaya devam ediyoruz. Kentimize hep prestij katacak hem de vatandaşların sosyal yaşamlarına dokunacak projeleri hayata geçireceğiz.“ dedi.

Kentte yapımı devam eden yatırımların takipçisi olduklarını kaydeden Hacıbektaşoğlu, halkımızın da desteği ile inşallah en kısa sürede bu hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturacağız. Siirt’imiz hizmetlerin en güzeline laiktir. Bu yatırımları en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunmak, en büyük hedefimizdir.” diye konuştu.

Vali Hacıbektaşoğlu’nun inceleme ziyaretlerine; Belediye Başkan Vekilleri Kadir Yıldız, Ahmet Bülbül, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ile Siirt Belediyesi birim amirleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.