Bu haber kez okundu.

Başkan Taşkın, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ilimizdeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunların çözümüne yönelik toplantı düzenledi.

Polis Evinde düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Başkan Yardımcıları Yener Tanık, Zekeriya Butur, Gülal Aygün, birim amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Mahalle muhtarlarının sorunlarının ele alındığı toplantıda, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, mahallelelerdeki sorun ve taleplerini dile getiren muhtarlar, sorunların çözümüne yönelik, acil, orta ve uzun vadede yapılacak çalışma ve hizmetlerin belirlenmesi konusunda görüşlerini dile getirdi.

Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın toplantıda yaptığı konuşmada, Siirt Belediyesinin son beş ayda Siirt’in mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmaları muhtarlarla ayrıntılı olarak değerlendirmeye tabi tutan Taşkın, Siirt’te altyapıdan üst yapıya her alanda oldukça önemli çalışmalara imza atacaklarını ve 2017 yılında da hizmet çalışmalarını ivedilikle sürdüreceklerini söyledi.

Başkan Taşkın ayrıca tüm mahalle yolları ve ana caddelerde asfaltlama, parke taşı döşeme ve gerekli görülen diğer çalışmaları da ivedilikle sürdüreceklerini sözlerine ekledi. Ayrıca eski sebze hali yerinin sabit semt pazarı ve 100 araçlık otopark olarak düşündüklerini ve çalışmaların sona gelindiğini, “Toki’ye ait Belediyemizin tahsis ettiği eski devlet hastanesinin yerini de tamamen otopark olacak şekilde gerekli zemin düzenleme çalışmalarımız devam ediyor.

Taki, toki orayı satana kadar veya ihale edene kadar. Kentsel dönüşümle ile ilgili Bakan ve yetkililerle gerekli görüşmelerimiz devam ediyor. Öte yandan kızlar tepesi parkıyla ilgili de gerekli projeler yapılarak çalışmalara kısa sürede başlanacak olup kızlar tepesinin hemen altındaki yer ile ilgili Şahinbey Belediyesi ile beraber yürüttüğümüz ve bölgenin en büyük çocuk oyun parkını yapacağız. Bu parkta engelli çocuklarımızı da unutmadık. İtfaiye merkezini eski kadın doğum hastanesinin oraya taşıdıktan sonra 2 istasyon kurmayı düşünüyoruz. Morglu cenaze aracımız var artık ve yakın bir zamanda belediyemiz araç filosuna tam donanımlı ambulans aracı kazandıracağız.” dedi.

Mahalle Muhtarları Siirt Belediyesinin hizmet çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ve birçok mahalle de bulunan oyun parklarının yenilenmesi, metruk evlerinin yıkılması, Sakarya, Barış ve Ulus Mahallesinde yapılan genel temizlik çalışmaları, Sakarya, Dumlupınar ve Ülkü Mahallesinde yürütülen hizmet çalışmalarından ötürü Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a teşekkür ettiler.

Halka hizmet için görev yaptıklarını belirten Başkan Vekili Taşkın, çocuklarımıza, milletimize devletimize, kısacası birbirimize sahip çıkalım dedi.

Taşkın’ın konuşmasının ardından muhtarlarla soru-talep/cevap şeklinde programa devam edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.