Bu haber kez okundu.

Başkan Taşkın, Medine Caddesi Esnafı İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, Bahçelievler Mahallesi Medine Caddesi esnafı tarafından düzenlenen kahvaltı programında katıldı.

Programda Başkan V. Taşkın, esnafın sorunları dinleyerek her zaman çözüm odaklı olarak çalıştıklarını ve hizmet olarak hem ili hem de esnafı kalkındırmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarını söyledi. Sorunların çözümleri için fikir alışverişinde bulundu.

Medine caddesi esnafı ile sohbetli kahvaltıda bir araya gelen Başkan V. Taşkın, Esnafın kaldırım ve diğer taleplerine olumlu yanıt vererek en kısa zamanda çalışma yapacaklarını belirtti.

Yaptıkları önemli hizmetler ve yatırımlar hakkında esnafa bilgi veren Başkan V. Taşkın, "Modern bir şehir oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Altyapı çalışmaları, kaldırım çalışmaları, asfalt çalışmaları şehrimizin genelinde devam ediyor.

Biz Siirt için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. İnşallah projelerimizin bitmesiyle birlikte ilimiz daha yaşanabilir bir Siirt haline dönecek. Esnaf kentin can damarıdır. Biz her zaman esnafımızın yanındayız" diye konuştu.

Kahvaltı programlarına katılımlarından dolayı Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın’a teşekkür eden Medine Caddesi esnafı, "Belediye Başkanımızı her zaman esnafımızın yanında gördük. Başkanımızla, esnafımızla birlik beraberlik içinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Programa katılımlarından ve İlimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 5 yıl önce

Aslında Siirt'te yaşayanların hayatını kolaylaştırmak çok kolay,
1-Bir avuç Siirt'te Trafik büyük problem, ekipler çalışmıyor.
2-Sayın Başkan herkesin makam aracı yok, anneler bebek arabalarını kaldırıma çıkarırken ve indirirken çok zorlanıyorlar, rampa yapmak zor olmasa gerek.
3-Bakkal, market ve diğer esnaflar ürünlerini kaldırımlardan kaldırsın ki millet rahat rahat yürüyebilsin.
bu kadar. Hadi kolay gelsin Başkanım.