Bu haber kez okundu.

Başkan Taşkın'ın Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, yayınladığı mesajla, Siirtlilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Bayramların, birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğunu belirten Başkan Taşkın," Kıymetli hemşehrilerim, Bayramlar, sevgi ve merhametin her türlü husumeti yok ettiği müstesna zamanlardır. Ramazan Bayramınızı can-ı gönülden tebrik ediyor, bu mübarek bayramın Siirt’imize, Ülkemize, İslam alemine ve Bütün İnsanlığa birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

Bizler, Ramazan’ın vesile kıldığı kardeşlik ve yardımlaşma duygularını  içimize sindirmiş; bu atmosferi bütün hayata yaymayı başarmış köklü bir geleneğin mensuplarıyız. Bu Ramazan ayında da büyük bir dayanışma örneği sergileyerek; fitre, sadaka ve zekâtlarıyla yardıma muhtaç olanların elinden tutmuş,  ekmeğini-suyunu ihtiyaç sahipleriyle paylaşmış bir milletiz.

Manevi ve tarihi tecrübelere sahip olan hemşehrilerimizin en belirgin özelliği güçlü bir dayanışma ruhuna sahip olmasıdır. Farklılıkları zenginlik kabul eden ve daima hoşgörüyü  esas alan Siirt’imiz rahmet ve bereket ayı olan Ramazan'ı uğurlarken bir taraftan da gönüllerimizi birleştiren bayrama erişmenin sevincini yaşıyoruz. Türkiye olarak İslam dünyasında yaşanan acıların bir an önce son bulmasını; bölgemizde ve tüm dünyada huzur ve kardeşliğin hâkim olmasını yürekten diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramın bütün Siirt’imize, Ülkemize, İslam alemine ve Tüm İnsanlığa huzur ve kardeşlik getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum. Ramazan bayramınız mübarek olsun." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
allattin yeşilfidan 6 yıl önce

sayın başkanım Allah seni ve aylani kazadan ve vbelada korusun Allah yar ve yardımcın olsun