Bu haber kez okundu.

Başkan Taşkın, Algül Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi
banner229

Sosyal Belediyecilik kapsamında ‘Halk Buluşmaları’ başladı. Siirt Belediyesi yetkilileri Algül Mahallesi sakinleriyle buluşup sorun, istek ve tavsiyelerle ilgili istişarelerde bulundular.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın ‘Halk Buluşmaları’ programı kapsamında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın, Belediye hizmet çalışmaları hakkında bilgi verirken, vatandaşların görüş, öneri ve şikâyetlerini yerinde dinledi.

Vatandaşlardan gelen istekleri anında değerlendiren Başkan Vekili Taşkın, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için toplantı esnasında hazır bulunan ilgili birim müdürlerine ileterek sorunların çözülmesini sağladı.

‘Halk Buluşmaları’ toplantısına katılan vatandaşlar, Siirt Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler. Siirt’in çehresini değiştirdiğini ifade eden vatandaşlar, “Biz Belediyemize güveniyoruz. Şehirde çok güzel çalışmalar yapılıyor. Özellikle mahallelerin sorunları çözülüyor. Biz inanıyoruz gelecekte Siirt çok daha güzel olacak.” diye duygularını dile getirerek Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.