Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN ESNAF ZİYARETİ
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, esnaf  ziyaretinde bulunarak,talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Özcan ilçedeki bütün işyerlerini tek tek gezerek, esnafa hayırlı işler dileyip, samimi sohbetler de bulundu. 

Başkan Özcan, hem Pervari Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlatarak yeni planlamaları vatandaşlarla istişare etti hem de kendisini yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi. 

Esnafa bereketli kazanç dileğinde bulunan Başkan Özcan, sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda uyarılarını da yineledi.

Göreve geldiği günden beri düzenli olarak vatandaşlarla ve esnafla biraraya geldiklerini belirten Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, “Bize uluşamayanlara bizler ulaşmaya çalışıyoruz. Halkımız ve esnafımız pandemi sürecinde sıkıntılı zamanlar yaşıyor.

Bir nebzede olsa dertlerine çare olabilme konusunda elimizden gelebilecek her türlü yardıma hazır olduğumuzu kendileriyle paylaşıyoruz. 

Biz vatandaşımıza hizmet etmek için buradayız. Bu doğrultuda da imkânlarımızı Pervarili hemşehrilerimiz için seferber ediyoruz. Her anlamda halka hizmeti hakka hizmet olarak benimsiyoruz. Pervari Belediyesi olarak her zaman vatandaşımızın ve esnafımızın yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

Belediyenin yaptığı çalışmalardan çok memnun olduklarını ve Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ın, sık sık esnafları ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen esnaflar başkana olan sevgilerini dile getirdiler.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.