Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan, Tayini Çıkan Hâkim, Savcı, İlçe Emniyet Amiri ve Jandarma Komutanına Veda Yemeği Verdi
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçede görev yapan ve başka illere tayinleri çıkan Hakim, Savcı, İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Jandarma Komutanına veda yemeği verdi.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan tarafından verilen veda yemeğine, Pervari Kaymakam Ali Recai Yerlikaya’da katıldı.

Başkan Özcan, ilçede görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karaarslan, Hakim Emrullah Aydın, Hakim Rukiye Yıldız, Hakim Merve Acar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Emre Önem ve İlçe Emniyet Amiri Mustafa Yılmaz'ın tayinlerinin çıkması sebebiyle, ve Kurum Amirlerinin katılımıyla veda yemeği verdi.

Programda bir konuşma yapan Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, yayınlanan kararname ile değişik illere atanan Cumhuriyet Başsavcısı, hâkim, savcılar, İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Jandarma Komutanı onuruna verilen veda yemeği münasebetiyle bir arada bulunduklarını söyledi.

Başta Cumhuriyet Başsavcısı olmak üzere tayini çıkan hâkim, savcılara, İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Jandarma Komutanına yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Özcan, “Sizlere bundan sonraki hayatınızda eş ve çocuklarınızla birlikte huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum.

Pervari’de çalışmak ayrıcalıktır. Biz de öyle görüyoruz. Hakikaten Türkiye’yi yönetecek insanların, Türkiye’de, yargıda yâ da askeri teşkilatlarda, güvenlik teşkilatlarında görev alacak insanların mutlaka Pervari’yi bilmesi, görmesi, çalışması ve tanıması lazım.

Pervari’deki kamu görevlilerimiz, güvenlik güçlerimiz, hâkim, savcılarımız, bizler işbirliği içerisinde çalışmazsak bu hassasiyet zayıflar ve ülke kaybeder. Bizler ülke olarak hep beraber zararlı çıkarız. Burada gerçekten takdire şayan bir çalışma ortamı var. Bundan hiç şüphesiz başta cumhuriyet başsavcımız, hâkim, savcılarımızın büyük rolleri var. Ben kendilerine burada yapmış oldukları bu işbirliği görev, hizmet münasebetiyle çok teşekkür ediyorum. Pervari’de hayat var.

Yemek programı Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan tarafından Pervari’deki hizmetleri anısına verilen plaket ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.