Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan, "Pervari Halkı Hizmetin En İyisine Layık"
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, 5 yıllık Belediye Başkanlığı süresince ilçede yapılan projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan Özcan, son 5 yıl da yürütülen ciddi yatırım ve hizmet çalışmaları ile Pervari'nin makus tarihinin değiştiğini, terörle anılan ilçenin artık, hizmetle, kültür-sanatla, eğitimle anıldığını söyledi.

Bölücü terör örgütüne karşı yapılan etkin mücadele meyvelerini vermeye başladığını belirten Özcan, "İlçemiz huzura kavuştu. Belediye olarak yapılan alt ve üst yapı yatırımları ile artık halkımız huzur ve güven içinde sosyal bir yaşam sürmeye başladı" dedi.

5 yıllık döneminde büyük başarılara imza atan Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçenin alt yapı, üst yapı olmak üzere birçok sorunu çözerek 31 Mart’ta yapılan seçimlerde halkın tekrar büyük bir teveccühünü alarak yeniden belediye başkanlığına seçildi.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, son 5 yılda yürütülen ciddi yatırım ve hizmet çalışmaları ile Pervari’nin makus talihinin değiştiğini söyledi.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ilçede yürütülen alt ve üst yapı projelerinin tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğunu, ilçede yapılan yatırımlara ilaveten çevre düzenlemesi ve üstyapı hizmetlerine büyük bir önem verdiklerini ifade etti.

Başkan Özcan, ‘Göreve başlar başlamaz şirin ilçemizde işe öncelikle altyapıdan başladık, tüm caddelerin kaldırımlarını yeniden inşa ettik, bunun yanında ilçemize son derece şık bir ışıklandırma sistemi kazandırdık. Şuan ilçede yaptığımız ışıklandırma sistemi belki de büyük illerde dahi olamayan ışıklandırma ve aydınlatma sistemi yaptık.

İlçe girişini yeniden düzenleyerek, su değirmeni projesi ile farklı bir estetik ve dinlence alanı oluşturduk. Halkın ilçede yapılan hizmetlerden memnun olduğunu belirten Özcan, hizmeti kaliteli hale getirdiklerini ifade ederek, "Pervari'ye ayrı su depoları yaptık. Son sistem olan su depolarının, Ankara, İstanbul'da içme suyu şebekesi nasıl kullanılıyorsa, şuan Pervari'de de aynı sistem kullanılıyor.

Pervari'yi baştan sona yenilediklerini, ilçenin artık terörle değil, güzelliklerle anılmaya başladığını belirten Başkan Özcan, yaptığımız parklar, yollar ve sosyal sorumluluk projelerini halkımızla buluşturduk ve yeni dönemde de çalışmaların aralıksız devam edeceğini ve Pervari halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Özcan, ilçenin ihtiyacı olan iki taziye evi inşaatının da tamamlanma aşamasına geldiğini belirterek, taziye evlerinin bölgede bir ilk olacağını, taziye evinin bir katının bayanlara hizmet vereceğini diğer bölümlerinde aş evi kullanılacağını söyledi.

Ayrıca ilçe merkezinde bulunan kötü durumda olan mezarlıkların etraflarını ihata duvarı örerek çirkin görüntüden kurtardıklarını söyleyen Başkan Özcan, Pervari’nin bölgenin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.