Bu haber kez okundu.

Başkan Olgaç, Zorova Köprüsünde İncelemelerde Bulundu
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ve Eruhlu vatandaşlarla bir araya gelerek ilçede yapılan çalışmalar ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ile birlikte Siirt-Eruh kara yolundaki Zarova Çayı üzerinde inşa edilen 355 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki Zarova Köprüsü'nde incelemelerde bulundular.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Elevasyonları kutu kesitli betonarme, yüksek gövdeli kutu kesitli çelik kiriş, betonarme tabliyeli olarak inşa edilen köprüde her biri 1,5 metre genişliğinde 2 yaya yolu yer alıyor. Köprünün yakın zamanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından telekonferans üzerinden hizmete açılacağı ve köprünün açılmasıyla birlikte Siirt-Eruh Yolu Projesi de tamamlanmış olacağını belirtti.

Başkan Olgaç, tamamlan Zarova Köprüsü Siirt-Eruh yolunun geometrik ve fiziksel standartları yükselecek, trafik güvenliği ve sürüş konforu artacağını, yol, güzergahtaki yerleşim yerlerinin ekonomik olarak kalkınmasına katkı sağlayacağını söyledi.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi de ilçe halkı olarak yıllardır hasretle bekledikleri köprünün yakın zamanda hizmete girecek olmasını sevinçle karşıladıklarını belirtti.

Bölgede yürütülen yol yapım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Çiftçi, "Hamdolsun köprüdeki çalışmalarda tamamlandı. Yıllar önce ilçede bir kepçe bulunmazken, şu anda ilçemiz, köyleriyle adeta şantiye haline geldi. Köprünün tamamlanmasıyla birlikte hem ticari hem ulaşım alanında Eruh ilçemiz daha da gelişecek. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyor." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve beraberindekiler Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek, vatandaşların talep sorunlarını dinledi. Başkanlık makamında yapılan değerlendirme toplantısına AK Parti Eruh İlçe Başkanı Ömer İnan'da katıldı.

ERUH KAYMAKAMI ÖZDEMİR'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Eruh belediyesi ziyaretinin ardından, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ve Eruh ilçe Başkanı Ömer İnan ile birlikte, Eruh Kaymakamlığına atanan Ömer Faruk Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.